Assistentiewoning
bij De Voorzienigheid

Woon je nog graag zelfstandig, maar heb je toch wat zorgen nodig? Dan is een serviceflat of assistentiewoning in De Voorzienigheid de ideale plaats om te wonen. De assistentiewoningen liggen midden in de kleurrijke dorpskern van Bocholt. Alle faciliteiten, winkels van het dorp en het openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar.

Onze serviceflats zijn uitgerust met alle nodige comfort en voorzieningen. Doordat de assistentiewoningen van De Voorzienigheid aanleunen bij het woonzorgcentrum, zijn onze Zorgtoppers steeds in de buurt! Dankzij het verpleegoproepsysteem garanderen we dag en nacht assistentie. Iedere Zorgtopper staat jou met plezier bij wanneer je een helpende hand of een luisterend oor nodig hebt.

Het aantal assistentiewoningen van De Voorzienigheid is doorheen de jaren fors uitgebreid. Er zijn nu drie bouwcompartimenten op campus De Voorzienigheid:

Ben je resident en heb je na enkele jaren nood aan extra zorgen? Dan zoekt onze woonassistent samen met jou naar mogelijke oplossingen.

Campus Caulus

Naast de assistentiewoningen in de kleurrijke dorpskern van Bocholt, biedt De Voorzienigheid ook de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in één van de dertig assistentiewoningen van ‘Caulus’. Die serviceflats zijn gelegen in Kaulille. Voor meer informatie neem je best een kijkje op Campus Caulus.

Hier vind je alvast een overzicht van de prijzen terug. Wij kijken er naar uit om samen met jou je nieuwe stek te ontdekken!

Wil je je inschrijven voor een assistentiewoning in één van onze residenties? Neem dan contact op met de woonassistente Chantal Leppens.

 • Femme Aegten

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ons huis is niet heel groot waardoor het huiselijk blijft. Het is hier gewoon fijn om te vertoeven. De Bocholter vriendelijkheid leeft hier echt. Niemand loopt hier elkaar voorbij zonder een goedendag te zeggen of te glimlachen.
  Femme Aegten
  Ergotherapeute & kwaliteitscoördinator
 • Danique Swennen & Ann Stalmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  De bewoners zijn hier geen nummer. Het mens zijn is wat hier echt belangrijk is. We kijken naar de individuele noden van iedere bewoner, want iedereen is uniek. Zorg op maat, daar gaan we voor!
  Danique Swennen & Ann Stalmans
  Referentiepersonen dementie
 • Eline Vanhelden

  Wat mag je verwachten van ons?

  In De Voorzienigheid is er veel warme zorg. Er wordt geluisterd naar de bewoners en we kijken samen naar hoe we hen het best kunnen helpen. We laten de bewoners in hun waarde.
  Eline Vanhelden
  Woonassistente
 • Truda

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed. De mensen zijn hier open en lief. Ik ben van Bocholt afkomstig dus ik zie hier veel mensen van vroeger terug. Bovendien geef ik een dikke duim voor het eten. Het is hier altijd geweldig!
  Truda
  Bewoonster
 • Lène

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  De verzorgsters en verpleegsters zijn gezellig. Ik heb goed contact met hun. Hoe gekker ze zijn, hoe liever dat ik het heb! Daarnaast zijn we ook vrij om te doen waar we zin in hebben. Zo ga ik al eens graag buiten wandelen, maar ik neem ook graag deel aan de georganiseerde activiteiten zoals turnen en spelletjes spelen.
  Lène
  Bewoonster
 • Caroline

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. Er is van alles te doen en het gezelschap is hier fijn. De vrijwilligers doen hier ook altijd hun uiterste best. Zo is er bijvoorbeeld een vrijwilligster die regelmatig samen met mij in de rolstoel gaat wandelen.
  Caroline
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 46 21 61
phone