Privacy Policy

PRIVACYREGLEMENT VOOR RESIDENTEN

AANVRAAGDOCUMENT PERSOONSGEGEVENS VZW INTEGRO

VZW Integro hecht belang aan uw privacy.

In geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie gevraagd wordt:

De verantwoordelijke voor de verwerking, VZW Integro, Dorpsstraat 58 3900 Overpelt, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 en de Europese Verordening van 25 mei 2016 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen eventueel gebruikt worden voor volgende doeleinden: ons residentenbeheer, aanwerven van medewerkers, eventueel versturen van nieuwsbrieven, u op de hoogte houden van onze activiteiten, ....

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan VZW Integro, Dorpsstraat 58, 3900 Overpelt, email DPO@integrozorg.eu, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. Enkel indien er specifiek door U wordt om gevraagd, zullen we uw gegevens delen met anderen (bv andere zorginstelling).

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.