Vrijwilligers

Vrijwilligers

 

WZC De Voorzienigheid is altijd op zoek naar extra handen om hun enthousiaste ploeg vrijwilligers, o.l.v. een dagdagelijks bestuur met gekozen voorzitter, te versterken. Dankzij hun aanvullende ondersteuning kunnen vrijwilligers net dat ietsje meer bieden. Dit hoeven geen wereldschokkende acties te zijn, maar veeleer genieten van de kleine dagdagelijkse dingen. Vrijwilligers krijgen voor hun inzet een grote dankbaarheid.  Elk engagement is zinvol!

Wij zoeken vrijwilligers voor:

  • Ondersteuning tijdens het maaltijdgebeuren
  • Begeleiding van bewoners (vb. bij uitstappen, wandelingen)
  • Hulp bij activiteiten
  • Individuele aandachtsmomenten
  • Uitbaten van de cafetaria

Ons woonzorgcentrum is aangesloten bij Present Caritas Vrijwilligerswerk. Present zorgt voor de verzekering, geeft vorming en voorziet in ontmoetingsmomenten.

 

Contact

Hebt u interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan snel contact met onze sociale dienst. Zij bekijken tijdens een kennismakingsgesprek graag uw mogelijke interessevelden en hoe deze best ingevuld kunnen worden.

Sociale dienst, vertegenwoordigd door Jaklien Goijens en Annick Ercken.

 

 

BASISINFORMATIE VRIJWILLIGERS INTEGRO VIND JE HIER

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons
UPDATE huidige bezoekregeling + stijging coronacijfers Bocholt

Bocholt , 18 september 2020. Aan onze bewoners en familieleden, Beste Mevrouw, Mijnheer,   Er zijn al 2 weken verstreken sinds de versoepeling van de bezoekregeling in ons woonzorgcentrum. We verheugen ons over de tevredenheid van onze bewoners en van u als familie over

Lees meer
UPDATE bezoekregeling 7 september 2020

Bocholt , 7 september 2020.   Aan onze bewoners en familieleden, Beste Mevrouw, Mijnheer,  We zijn verheugd u vandaag te mogen melden dat het Agentschap Zorg en Gezondheid verruimde mogelijkheden biedt voor bezoek in de woonzorgcentra. Wij beseffen maar al te goed

Lees meer