Vrijwilligers

Vrijwilligers

 

WZC De Voorzienigheid is altijd op zoek naar extra handen om hun enthousiaste ploeg vrijwilligers, o.l.v. een dagdagelijks bestuur met gekozen voorzitter, te versterken. Dankzij hun aanvullende ondersteuning kunnen vrijwilligers net dat ietsje meer bieden. Dit hoeven geen wereldschokkende acties te zijn, maar veeleer genieten van de kleine dagdagelijkse dingen. Vrijwilligers krijgen voor hun inzet een grote dankbaarheid.  Elk engagement is zinvol!

Wij zoeken vrijwilligers voor:

  • Ondersteuning tijdens het maaltijdgebeuren
  • Begeleiding van bewoners (vb. bij uitstappen, wandelingen)
  • Hulp bij activiteiten
  • Individuele aandachtsmomenten
  • Uitbaten van de cafetaria

Ons woonzorgcentrum is aangesloten bij Present Caritas Vrijwilligerswerk. Present zorgt voor de verzekering, geeft vorming en voorziet in ontmoetingsmomenten.

 

Contact

Hebt u interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan snel contact met onze sociale dienst. Zij bekijken tijdens een kennismakingsgesprek graag uw mogelijke interessevelden en hoe deze best ingevuld kunnen worden.

Sociale dienst, vertegenwoordigd door Jaklien Goijens en Annick Ercken.

 

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder!

Contacteer ons
UPDATE - 2 vaste bezoekers! 4/08

Bocholt, 03/08/2020. Aan de familieleden van onze bewoners, Beste Mevrouw, Beste Mijnheer, Zoals u ongetwijfeld in de media heeft kunnen vernemen, blijft het aantal besmettingen met Covid-19 nog steeds gestaag toenemen. We moeten dus extra waakzaam zijn én blijven in

Lees meer
UPDATE - BEZOEK OP KAMER BLIJFT TOEGELATEN!

28 juli 2020. Bezoek op kamer blijft toegelaten! Beste familie, Beste Mevrouw, Mijnheer, Naar aanleiding van de besluiten van de overheids-Taskforce van 23/07, betreffende de striktere bezoekregeling in de woonzorgcentra kregen we al vele telefoontjes. Vooral het in de

Lees meer