Engagement voor kwaliteit

Engagement voor kwaliteit - het levensverhaal

De basis voor onze kwaliteitswerking is jouw levensverhaal. Wanneer je als nieuwe bewoner toekomt in ons woonzorgcentrum krijg je de kans om jouw levensverhaal met ons te delen. De sociale dienst geeft je alle informatie. Ergo en animatie gaan met jou in gesprek over je leven, van je kindertijd tot nu. Zij schrijven een boek over jou, inclusief leuke foto’s die jij of je familieleden met ons delen.

Dat levensboek is natuurlijk voor jou, maar het wordt ook gebruikt voor onze zorgwerking. Onze Zorgtoppers lezen de korte samenvatting in jouw zorgdossier en gaan daarmee aan de slag. Zo leren we jou, jouw wensen en noden nog beter kennen. Het levensverhaal is volledig vrijblijvend maar het is leuk om op je leven terug te kunnen kijken. We blijven het, samen met onze Zorgtoppers, trouwens verder aanvullen doorheen je verblijf in ons woonzorgcentrum.

 • Femme Aegten

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ons huis is niet heel groot waardoor het huiselijk blijft. Het is hier gewoon fijn om te vertoeven. De Bocholter vriendelijkheid leeft hier echt. Niemand loopt hier elkaar voorbij zonder een goedendag te zeggen of te glimlachen.
  Femme Aegten
  Ergotherapeute & kwaliteitscoördinator
 • Danique Swennen & Ann Stalmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  De bewoners zijn hier geen nummer. Het mens zijn is wat hier echt belangrijk is. We kijken naar de individuele noden van iedere bewoner, want iedereen is uniek. Zorg op maat, daar gaan we voor!
  Danique Swennen & Ann Stalmans
  Referentiepersonen dementie
 • Eline Vanhelden

  Wat mag je verwachten van ons?

  In De Voorzienigheid is er veel warme zorg. Er wordt geluisterd naar de bewoners en we kijken samen naar hoe we hen het best kunnen helpen. We laten de bewoners in hun waarde.
  Eline Vanhelden
  Woonassistente
 • Truda

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed. De mensen zijn hier open en lief. Ik ben van Bocholt afkomstig dus ik zie hier veel mensen van vroeger terug. Bovendien geef ik een dikke duim voor het eten. Het is hier altijd geweldig!
  Truda
  Bewoonster
 • Lène

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  De verzorgsters en verpleegsters zijn gezellig. Ik heb goed contact met hun. Hoe gekker ze zijn, hoe liever dat ik het heb! Daarnaast zijn we ook vrij om te doen waar we zin in hebben. Zo ga ik al eens graag buiten wandelen, maar ik neem ook graag deel aan de georganiseerde activiteiten zoals turnen en spelletjes spelen.
  Lène
  Bewoonster
 • Caroline

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. Er is van alles te doen en het gezelschap is hier fijn. De vrijwilligers doen hier ook altijd hun uiterste best. Zo is er bijvoorbeeld een vrijwilligster die regelmatig samen met mij in de rolstoel gaat wandelen.
  Caroline
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 46 21 61
phone