Dienstenaanbod

Wat kan wzc De Voorzienigheid jou bieden?

Heb jij nood aan extra zorgen? Dan is wzc De Voorzienigheid de ideale plaats om te verblijven. Dankzij het uitgebreid dienstenaanbod van De Voorzienigheid, hebben we voor iedere 65-plusser de perfecte oplossing. Zo bouwen onze Zorgtoppers samen met jou aan een kleurrijk leven!

Dienstenaanbod Voorzienigheid

Woonzorgcentrum

Een eigen kamer met het nodige comfort waar jij als 65-plusser, al dan niet met partner, kan wonen. Of je nu veel of weinig zorgen nodig hebt, wzc De Voorzienigheid voorziet zorg op jouw maat!

Dienstenaanbod Voorzienigheid

Kortverblijf

Heb jij nood aan een tijdelijke woonoplossing waar zorg op maat mogelijk is? Dan is een kortverblijf bij De Voorzienigheid iets voor jou.

Dienstenaanbod Voorzienigheid

Assistentiewoning

Wil jij graag zelfstandig blijven wonen maar heb je toch nood aan extra zorg? Dan biedt een serviceflat of assistentiewoning in wzc De Voorzienigheid de ideale oplossing!

Dienstenaanbod Voorzienigheid

Dagcentrum

In ons dagcentrum kan jij terecht voor net dat tikkeltje extra zorg of begeleiding. Wij zorgen voor een zinvolle dagbesteding zodat jij iedere dag anders beleeft!

 • Femme Aegten

  Wat mag je verwachten van ons?

  Ons huis is niet heel groot waardoor het huiselijk blijft. Het is hier gewoon fijn om te vertoeven. De Bocholter vriendelijkheid leeft hier echt. Niemand loopt hier elkaar voorbij zonder een goedendag te zeggen of te glimlachen.
  Femme Aegten
  Ergotherapeute & kwaliteitscoördinator
 • Danique Swennen & Ann Stalmans

  Wat mag je verwachten van ons?

  De bewoners zijn hier geen nummer. Het mens zijn is wat hier echt belangrijk is. We kijken naar de individuele noden van iedere bewoner, want iedereen is uniek. Zorg op maat, daar gaan we voor!
  Danique Swennen & Ann Stalmans
  Referentiepersonen dementie
 • Eline Vanhelden

  Wat mag je verwachten van ons?

  In De Voorzienigheid is er veel warme zorg. Er wordt geluisterd naar de bewoners en we kijken samen naar hoe we hen het best kunnen helpen. We laten de bewoners in hun waarde.
  Eline Vanhelden
  Woonassistente
 • Truda

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Het is hier goed. De mensen zijn hier open en lief. Ik ben van Bocholt afkomstig dus ik zie hier veel mensen van vroeger terug. Bovendien geef ik een dikke duim voor het eten. Het is hier altijd geweldig!
  Truda
  Bewoonster
 • Lène

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  De verzorgsters en verpleegsters zijn gezellig. Ik heb goed contact met hun. Hoe gekker ze zijn, hoe liever dat ik het heb! Daarnaast zijn we ook vrij om te doen waar we zin in hebben. Zo ga ik al eens graag buiten wandelen, maar ik neem ook graag deel aan de georganiseerde activiteiten zoals turnen en spelletjes spelen.
  Lène
  Bewoonster
 • Caroline

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik ben hier graag. Er is van alles te doen en het gezelschap is hier fijn. De vrijwilligers doen hier ook altijd hun uiterste best. Zo is er bijvoorbeeld een vrijwilligster die regelmatig samen met mij in de rolstoel gaat wandelen.
  Caroline
  Bewoonster

Ontdek onze laatste nieuwtjes!

089 46 21 61
phone