Over De Voorzienigheid

Over De Voorzienigheid

Dankzij onze jarenlange ervaring is wzc De Voorzienigheid vandaag een vaste waarde in Bocholt. Iedere Zorgtopper werkt met veel passie om samen met de bewoners een gezellig(e), veilig(e) (t)huis te creëren. Zowel valide als mindervalide bewoners met lichamelijke en/of psychische afhankelijkheid zijn meer dan welkom in ons woonzorgcentrum. Of een bewoner nu veel of weinig zorgen nodig heeft, onze Zorgtoppers staan iedere dag voor hen klaar! Dankzij onze zorg op maat hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo bouwen we samen met iedere 65-plusser aan een kleurrijk leven in ons woonzorgcentrum. De Voorzienigheid beschikt over:

  • Een woonzorgcentrum waar de bewoners elk hun eigen stekje hebben en alle zorgen krijgen die ze nodig hebben. Bovendien kunnen koppels samenblijven dankzij onze zorgstudio’s in het woonzorgcentrum.
  • Assistentiewoningen of serviceflats waar de bewoners nog zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen. Onze Zorgtoppers zijn steeds in de buurt waardoor we dag en nacht assistentie garanderen!
  • Een dagcentrum waar veertien 65-plussers hun dag op een zinvolle manier invullen. Op die manier beleven zij elke dag anders en houden ze de touwtjes van hun leven volledig zelf in handen!
  • Een kortverblijf waar de bewoners tijdelijk kunnen wonen en waar zorg op maat mogelijk is.
089 46 21 61
phone