Kom thuis

Wzc De Voorzienigheid zorgt
ervoor dat jij je snel thuis voelt!

Ben jij op zoek naar een gezellige en veilige thuis waar je helemaal tot rust komt? Dan is wzc De Voorzienigheid iets voor jou. Ontdek hieronder welke stappen je moet ondernemen om van De Voorzienigheid jouw thuis te maken!

1

Interesse? Neem contact met ons op!

Wanneer je interesse hebt om jouw toekomstige thuis te ontdekken, neem dan hier contact met ons op voor meer informatie. Jouw vraag komt terecht bij de juiste verantwoordelijke. Nog voordat je een beslissing neemt, kan je in gesprek gaan met ons. Wens je meer info over het wzc, de assistentiewoningen, het dagcentrum of het kortverblijf? Neem dan vrijblijvend contact op.

2

Kennismakingsgesprek

Als het moment aangebroken is om te verhuizen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij de sociale dienst van het woonzorgcentrum. Daar krijgen jij en je familie meer uitleg over het reilen en zeilen in De Voorzienigheid.

3

Een rondleiding in ons kleurrijk woonzorgcentrum

Tijdens de rondleiding leggen we je graag in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt in De Voorzienigheid. We geven antwoord op al jouw vragen! Indien je nog twijfelt over een kamer in het woonzorgcentrum of een assistentiewoning dan maken we graag een nieuwe afspraak om ook de assistentiewoningen te bezichtigen. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken! Na de rondleiding(en) geven we een inschrijvingsformulier mee.

4

Vul de nodige documenten in

Ben je helemaal overtuigd na ons gesprek en het bezoek aan De Voorzienigheid? Dan komen we nog eens samen om de nodige praktische documenten in te vullen. We geven antwoord op al je (praktische) vragen.

5

Opnamebeleid en beschikbaarheid

Rekening houdend met het opnamebeleid en de beschikbaarheid van een kamer ben jij meer dan welkom in ons woonzorgcentrum. We kennen opnames toe op basis van urgentie en de zorggraad.

We werken met een speciale opnamecommissie. De commissie bestaat uit de thuiszorgcoördinatoren, de verantwoordelijke van het dagcentrum en de sociale dienst. Zij komen maandelijks samen om de opnamevragen te evalueren en toe te wijzen op basis van urgentie wanneer de mogelijkheden van de thuiszorg uitgeput zijn. Hierbij moet je rekening houden met een mogelijke wachttijd. Inwoners van Bocholt krijgen voorrang. We werken met een algemene wachtlijst. Is het bijna jouw beurt? Dan kom je op de werklijst.

6

De Voorzienigheid, jouw gezellige thuis

We bellen jou op indien er een kamer vrij is. Je mag jouw toekomstige kamer nog een keertje komen bezichtigen. Wanneer jij groen licht geeft, brengen we de laatste administratieve handelingen in orde zodat jij onmiddellijk kan inhuizen. Ook geven we graag nog een woordje uitleg over het reilen en zeilen in ons woonzorgcentrum, met een lekker tasje koffie. Je maakt meteen kennis met het diensthoofd van jouw afdeling, zo weet je bij wie je terechtkan. Ook onze aanwezige Zorgtoppers stellen zich aan je voor. Samen zorgen we ervoor dat jij je snel thuis voelt in De Voorzienigheid. We bouwen samen aan een kleurrijk leven!

089 46 21 61
phone